Bemutatkozás

  Mindig nehéz magamról mesélni, mert úgy gondolom, hogy a puszta adatok  felsorolása, nem igazán alkalmas arra,    hogy megismerjük az embert, aki mögötte  vanAzért néhány gondolat erejéig mesélnék magamról. Arról, hogy        miért is  születnek írásaim. Az írás számomra szenvedély. Már diákként is írtam ifjúsági lapoknak. Majd néhány év   szünet következett. Több antológiában, internetes oldalakon, magazinokban olvashatóak írásaim. Óriási öröm ez     számomra, mert nekem az írás, maga az élet.

  Négy önálló kötetem jelent meg eddig: 

  / Szeretet szőttes, Férfi könnyek, Lélekajtó, Történetek kávé mellé /

A Lélekajtó, egy verses kötet, ami számomra is meglepő volt, mert soha nem gondoltam, hogy verseim is születnek majd. Ismerőseim és olvasóim kérésének tettem eleget, mikor a kötet megjelenése mellett döntöttem.

Munkámat több díjjal ismerték már el. Számomra igazán sokat jelent az Emberi Hang díj, mert ezt, azért kaptam, amit fontosnak érzek és írásaimban próbálok követni. A szeretet, az emberi szó, a közösségépítés, a segítségnyújtás. Ezek az értékek nagyon fontosak számomra, és minden díj annak a visszajelzése, hogy van értelme annak, amit csinálok.

Gyűjtöm a történeteket, és mint egy mesemondó, próbálok ezzel is segíteni. Saját történeteimet ritkán vetem papírra. Az érzéseket élem át, oly mélyen, hogy hitelesen tudjam visszaadni olvasóimnak azt, amit írásaim szereplői érezhettek. 

A közösségi oldalon is van egy csoport /Lélekszó/, amit azért hoztam létre, hogy minden nap meg tudjuk ajándékozni egymást egy lelkünknek kedves szóval.

Sokaknak talán a történeteket olvasva, olyan érzésük támadhat, hogy ismerős ez az írói forma vagy szófordulat. Akkor az nem véletlen. Évekkel ezelőtt Sivatagi rózsa néven működött a weboldalam. Ott, már találkozhattunk. Öt évvel ezelőtt, az sajnos megszűnt, mert az élet úgy akarta. Most, itt vagyok újra és köszönöm, hogy itt vagy velem kedves olvasó.

Térj vissza, mikor csak kedved tartja és mondd el másoknak is, ha úgy érzed érdemes volt oldalamat felkeresni.

Bármerre is visz az utad, kísérjen szerencse és boldogság. De, ha egy csendes kikötőre vágysz, akkor itt megpihenhetsz.

 

Véleményed vagy kérdésed lenne? Szívesen válaszolok minden kérdésedre. Elérhetőségem: lelekkotta@gmail.com

Hozzászólás / vendégkönyv


Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
Névnap emlékeztető
Ma
Mária
névnap van!
Holnap
Natália

névnap lesz!

© Minden jog fenntartva.